Download Lagu MP3 Lala Atila - Rasah Bali, Lengkap Lirik dan Video Klip Trending di YouTube

Download Lagu MP3 Lala Atila - Rasah Bali, Lengkap Lirik dan Video Klip Trending di YouTube

Foto

Lala Atila - Rasah Bali (Foto: YouTube Kembar Music Digital)


Inilah link download lagu MP3 Lala Atila yang berjudul Rasah Bali, lengkap beserta lirik dan video klip yang trending di YouTube.

Di YouTube kini sedang trending lagu Rasah Bali yang dibawakan penyanyi cantik Lala Atila. Hingga artikel ini dibuat, lagu Rasah Bali ini menjadi trending ke-5 YouTube Indonesia.

Lagu Rasah Bali sendiri merupakan lagu dangdut berbahasa Jawa yang ditulis oleh Dika Fajar.

Baca Juga: Biodata dan Profil Lala Atila: Umur, Agama dan Instagram, Penyanyi Cantik yang Trending di YouTube

Ingin download lagunya? Link akan tersedia di bawah. Sebelum itu, yuk simak lirik dan video klip lagu Rasah Bali yang dinyanyikan Lala Atila.

Lirik Lagu Lala Atila - Rasah Bali

Opo ora ngerti roso ati iki

Bien kowe tau ngelarani

Tatu uwes mari ora arep baleni

Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe

Mergo aku durung iso lilo

Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah

Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe

Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe

Ngapurane aku uwes gawe loro

Sayang tulung kowe ojo lungo  

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo

Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi

Salahku ora bakal tak baleni

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo

Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi

Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe

Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe

Ngapurane aku uwes gawe loro

Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi

Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki

Cukup sewates konco aku karo kowe

Orasah bali aku wes ora sudi

Orasah bali aku wes ora sudi

Video Klip Lala Atila - Rasah Bali

Download Lagu MP3 Lala Atila - Rasah Bali

Silahkan klik link di bawah sini untuk mendownload lagu MP3 Rasah Bali yang dinyanyikan Lala Atila.

Download Lagu MP3 Lala Atila - Rasah Bali

Nah, itulah link download lagu MP3 Lala Atila yang berjudul Rasah Bali, lengkap beserta lirik dan video klip yang trending di YouTube.




Lala Atila Rasah BaliLirik lagu Lala Atila Rasah BaliVideo klip Lala Atila Rasah BaliDownload lagu Lala Atila Rasah BaliDownload MP3 Lala Atila Rasah BaliLagu Lala Atila Rasah Bali

Share to: