Download MP3 Happy Asmara - Cerita Loro, Lengkap Lirik dan Video Klip Gaes

Download MP3 Happy Asmara - Cerita Loro, Lengkap Lirik dan Video Klip Gaes

Foto

Download MP3 Happy Asmara, Cerita Loro (Foto YouTube: Adhigana Music)


Buat kamu yang mau download MP3 Happy Asmara berjudul Cerita Loro, bisa klik linknya di sini gaes.

Berikut link download MP3 yang bisa kamu temukan di akhir artikel, sebelum itu terdapat lirik dan video klipnya.

Lagu Cerita Loro ini dirilis pada 27 Februari lewat channel YouTube Adhigana Music da sudah ditonton sebanyak 812 ribu viewers.

BACA JUGA: Link Download Lagu MP3 Geisha dan Dul Jaelani - Rencana Hebat, Lengkap Lirik dan Video Klip Gaes

Lagu ini menceritakan tentang kisah seseorang yang tak bisa menepati janji dan meninggalkan kekasihnya karena hatinya di permainkan.

Lirik MP3 Happy Asmara - Cerita Loro

Tak tembangke lagu iki

Kanggo sliramu sing paling tak tresnani

Getun ati iki, aku ra nepati janji

Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

Kelingan mbiyen dewe ketemu

Kowe janji ra bakal nglarani atiku

Segampang iki caramu mupus roso tresnoku

Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro

Ora nyongko kowe gampang keno gudho

Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno

Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu

Wes gawe loro atimu

Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu

Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu

Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan

Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro

Ora nyongko kowe gampang keno gudho

Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno

Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu

Wes gawe loro atimu

Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu

Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu

Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan

Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

Ora perlu tok getuni cerito loro iki

Ora bakal tak baleni

Video Klip MP3 Happy Asmara - Cerita Loro

Kalau mau dengerin lagunya, kamu bisa klik link dibawah ini!

Link Download MP3 Happy Asmara - Cerita Loro

BACA JUGA: Download MP3 Ryeowook - Terlanjur Mencinta, Lengkap Lirik dan Video Klip Gaes

Nah, itulah link download MP3 Happy Asmara berjudul Cerita Loro, lengkap lirik dan video klip gaes. Selamat mencoba~




Happy AsmaraCerita LoroLagu Cerita LoroDownload Lagu Cerita LoroLirik Lagu Cerita LoroVideo Klip Cerita LoroFree Download

Share to: