Download MP3 Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi, Lengkap Lirik dan Video Klip yang Trending YouTube

Download MP3 Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi, Lengkap Lirik dan Video Klip yang Trending YouTube

Foto

Tangkapan layar video klip Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi yang Trending YouTube (Foto: YouTube DC. PRODUCTION)


Simak yuk link download Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi lengkap dengan lirik dan video klipnya yang jadi trending di YouTube.

Lagu Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk berjudul Lintang Sewengi dirilis sejak 1 Agustus 2021 lalu. Mereka juga merilis video lagu tersebut melalui YouTube DC. PRODUCTION gaes. 

Baru dua hari dirilis, Video Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk saat menyanyikan lagu Lintang Sewengi langsung menjadi trending di YouTube dan sudah mendapat sejuta viewers gaes. 

BACA JUGA: Download MP3 Denny Caknan Ft Ndarboy Genk - Mendung Tanpo Udan, Lengkap Lirik dan Video Klip yang Trending YouTube

Ini dia lirik Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi lengkap dengan link download dan video klipnya gaes. 

Lirik Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

Yen ono salah neng uripku

Kulo nyuwun pangapuramu

Aku sih pengen lanjut

Senajan wis kebacut

Tak akoni aku sing luput

Udan udanno sing gedi

Klintirno eluhku iki

Gowono mili, ojo mbok go bali

Salahku sing wingi uwis tak getuni

Bubar ora tak baleni

Remok redam ati iki

Koyo ngene wong kelangan

Rasane ora karuan

Mergo salah dalan

Lintang sewengi, cukup sewengi iki

Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

Tresno mung sak kedep moto

Kowe teko amung dadi godo

Gebyar netramu, mung pandelengan semu

Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

Bubar ora tak baleni, remok redam ati iki

Koyo ngene wong kelangan, rasane ora karuan

Mergo salah dalan

BACA JUGA: Lirik Lagu WIDODARI - DENNY CAKNAN feat GUYON WATON Lengkap Terjemah, Link Download Mp3 dan Video Klip

Lintang sewengi, cukup sewengi iki

Rabakal tak nduweni, mung ngeridu ati

Tresno mung sak kedep moto

Kowe teko amung dadi godo

Gebyar netramu, mung pandelengan semu

Ngluluhke atiku, ninggal tatu jeru

Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

Aku lan kowe cukup, cukup sewengi wae

Video Klip Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

Link Download MP3 Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

Bagi kamu yang penasaran lagunya, kamu bisa mendengarkan sekaligus menonton video klipnya melalui YouTube. Kamu juga bisa mendengarkan lagu ini melalui link download berikut ini gaes. 

Download Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

BACA JUGA: Download MP3 Lagu Denny Caknan feat Happy Asmara - Satru, Lengkap dengan Lirik dan Video Klip

Nah itulah link download lagu Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang Sewengi lengkap dengan lirik dan video klipnya yang menjadi trending di YouTube gaes. 




Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang SewengiDownload Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang SewengiMP3 Denny Caknan Ft. Ndarboy Genk - Lintang SewengiLirik Lintang SewengiLirik Lagu Lintang SewengiDownload Lintang SewengiVideo Klip Lintang Sewengi

Share to: