Download Lagu MP3 Niken Salindry ft Brodin Ageng Music - Rasah Bali, Lengkap Lirik dan Video Klip Trending di YouTube

Download Lagu MP3 Niken Salindry ft Brodin Ageng Music - Rasah Bali, Lengkap Lirik dan Video Klip Trending di YouTube

Foto

Niken Salindry ft Brodin Ageng Music - Rasah Bali (Foto: YouTube Ageng Music Official)


Inilah link download lagu MP3 Niken Salindry ft Brodin Ageng Music yang berjudul Rasah Bali, lengkap beserta lirik dan video klip yang trending di YouTube.

Lagu Rasah Bali yang dinyanyikan Niken Salindry ft Brodin Ageng Music kini tengah masuk ke dalam daftar trending di YouTube.

Lagu Rasah Bali sendiri merupakan lagu berbahasa Jawa yang ditulis oleh Dika Fajar. 

Baca Juga: Download Lagu MP3 Ndarboy Genk - Cidro Asmoro, Lengkap Lirik dan Video Klip Trending di YouTube

Ingin download lagunya? Link akan tersedia di bawah. Sebelum itu, yuk simak lirik dan video klip lagu Rasah Bali ini.

Lirik Lagu Niken Salindry ft Brodin Ageng Music - Rasah Bali

Opo ora ngerti roso ati iki

Bien kowe tau ngelarani

Tatu uwes mari ora arep baleni

Nimas aku uwes ora sudi

Wes sabendinane mung mikirke kowe

Mergo aku durung iso lilo

Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah

Kangmas jujur aku wegah pisah

Wingi aku tenanan sayang karo kowe

Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe

Ngapurane aku uwes gawe loro

Sayang tulung kowe ojo lungo

Rungokno kangmas

Aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo

Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi

Salahku ora bakal tak baleni

Wingi aku tenanan sayang karo kowe

Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe

Ngapurane aku uwes gawe loro

Sayang tulung kowe ojo lungo

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi

Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki

Cukup sewates konco aku karo kowe

Orasah bali aku wes ora sudi

Orasah bali aku wes ora sudi

Video Klip Niken Salindry ft Brodin Ageng Music - Rasah Bali

Download Lagu MP3 Niken Salindry ft Brodin Ageng Music - Rasah Bali

Download Lagu MP3 Niken Salindry ft Brodin Ageng Music - Rasah Bali

Baca Juga: Download Lagu MP3 Virgoun – Saat Kau Telah Mengerti Lengkap Lirik dan Video Klip, Trending di Youtube

Nah, itulah link download lagu MP3 Niken Salindry ft Brodin Ageng Music yang berjudul Rasah Bali, lengkap beserta lirik dan video klip yang trending di YouTube.




Niken Salindry ft Brodin Ageng MusicRasah BaliLagu Rasah BaliLirik Rasah BaliVideo klip Rasah BaliDownload lagu Rasah BaliDownload MP3 Rasah BaliDownload lagu Niken Salindry ft Brodin Ageng MusicDownload MP3 Niken Salindry ft Brodin Ageng Music

Share to: