Download MP3 Lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku, Lengkap Video Klip dan Lirik Gaes

Download MP3 Lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku, Lengkap Video Klip dan Lirik Gaes

Foto

Download MP3 Lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku, Lengkap Video Klip (Foto: instagram.com/happy_asmara77)


Berikut ini kami sajikan link download MP3 lagu Happy Asmara berjudul Nutupi Laraku ada juga video klip dan lirik lengkapnya gaes.

Happy Asmara baru saja merilis lagu baru video klip lagu berjudul Nutupi Laraku.

Lagu ini dirilis pada 8 Oktober 2020 gaes. Hingga kini, video klip lagu ini sudah ditonton oleh lebih dari 415ribu kali lho.

Baca Juga: Download MP3 Lagu Saka Praja - Gelang Putih, Lengkap Lirik dan Video Klip

Simak video klip dan lirik lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku di bawah ini gaes. 

Video klip Happy Asmara - Nutupi Laraku

Buat kamu yang belum sempat nonton Video Klip lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku, ini dia nih video klipnya.

Lirik lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo

nganti lali karo aku sing neng ngarep moto

Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku

Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku

Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku

Terus sabar ming ngremuk aku

Sak jane nyikso batinku

Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu

Nutupi Laraku

Baca Juga: Download MP3 Lagu Happy Asmara - Ndasku Mumet Ndasmu Piye, Lengkap Lirik Lagu dan Video Klip Gaes

Soyo adoh mung gawe ragu

Opo isoh yen terus mlaku

Tak pekso senajan loro

Aku ra popo, ning atiku

sing rung kulino

 

Yen terus sabar aku uwes tau

Mangan ati kui mbendinaku

Cobo ngertio sing neng pikirku

 

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo

nganti lali karo aku sing neng ngarep moto

Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

 

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku

Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku

Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

 

Iseh kuat ora ati ku

Terus sabar ming ngremuk aku

Sak jane nyikso batinku

Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu

Nutupi Laraku

 

Yen terus sabar aku uwes tau

Mangan ati kui mbendinaku

Cobo ngertio sing neng pikirku

 

Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo

nganti lali karo aku sing neng ngarep moto

Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo

Baca Juga: Lirik Lagu MP3 Download Syahiba Saufa - Aku Ra Mundur Dek Tepung Kanji, Ada Video Klipnya

Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku

Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku

Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku

Link Download MP3 Lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku

Untuk kamu yang ingin mendengarkan lagunya, selain di YouTube bisa memutar Happy Asmara - Nutupi Laraku lewat aplikasi Spotify atau download melalui link berikut ini.

Link Download MP3 Lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku 

Link Download MP3 Lagu Happy Asmara - Nutupi Laraku Sportify




Happy Asmara - Nutupi LarakuDownload Happy Asmara - Nutupi LarakuMp3 Happy Asmara - Nutupi LarakuLirik lagu Happy Asmara - Nutupi LarakuVideo klip Happy Asmara - Nutupi LarakuHappy Asmara

Share to: