Download MP3 Lagu Dangdut Via Vallen dan Nella Kharisma, Lengkap Lirik dan Video Klip

Download MP3 Lagu Dangdut Via Vallen dan Nella Kharisma, Lengkap Lirik dan Video Klip

Foto

Download MP3 Lagu Dangdut Via Vallen dan Nella Kharisma, Lengkap Lirik dan Video Klip (Foto: dok. Istimewa)


Berikut ini merupakan link download MP3 lagu Dangdut Via Vallen dan Nella Kharisma, tak lupa juga kami berikan lirik dan video klipnya gaes. 

Via Vallen dan Nella Kharisma menjadi salah satu pedangdut yang paling fenomenal dan mempunyai banyak sekali penggemarnya di Indonesia. Bahkan sering banget mereka berdua ini mendapat banyak tawaran pekerjaan. 

BACA JUGA: Download MP3 Lagu Salshadilla - Dimana Dirimu, Lengkap dengan Lirik dan Video Klip

Dari tv sampai dengan iklan mereka pun lakukan. Bahkan followers mereka pun sangatlah banyak gaes. Mereka berdua memang menjadi artis dangdut yang akan dikenang banyak sekali oleh orang-orang di Indonesia. 

Lagunya yang khas banget dengan bahasa Jawa dan alunannya pun bukan dangdut campuran menjadi salah satu keunikan mereka. Semua orang akan langsung mengenali mereka berdua karena keunikan tersebut. 

Nella Kharisma 

Lirik Bojo Galak

Wis nasibe kudu koyo ngene

Nduwe bojo kok ra tau ngapenake

Seneng muring, omongane sengak

BACA JUGA: Download Lagu MP3 NCT U - 90's Love, Lengkap dengan Lirik dan Video Klip

Kudu tak trimo, bojoku pancen galak

Saben dino rasane ora karuan

Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian

Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno

Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Yo wes ben nduwe bojo sing galak

Yo wes ben sing omongane sengak

Seneng nggawe aku susah

Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ning ati

Tak trimo sliramu tekan saiki

Mungkin wes dadi jodone

Senajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki

Kliru sitik wae aku mesti diseneni

Ameh dolan ro konco kok ora diolehke

Senenange nuduh dikira lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung bisa meneng

Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng

Di matamu aku iki ora tau bener

Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

Yo wes ben nduwe bojo sing galak

Yo wes ben sing omongane sengak

Seneng nggawe aku susah

Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati

Tak trimo sliramu tekan saiki

Mungkin wes dadi jodone

Senajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe

Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane

Abote nduwe bojo sing galak

Lek ra keturutan senengane mencak-mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati

Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati

Distel kendo wae, tak nikmati uripe

Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi

Tetep cinta senajan bojoku galak

Yo wes ben nduwe bojo sing galak

Yo wes ben sing omongane sengak

Seneng nggawe aku susah

Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati

Tak trimo sliramu tekan saiki

Mungkin wes dadi jodone

Senajan kahanane koyo ngene

Yo wes ben nduwe bojo sing galak

Yo wes ben sing omongane sengak

Seneng nggawe aku susah

Nanging aku wegah pisah

Tak tompo nganggo tulus ing ati

Tak trimo sliramu tekan saiki

Mungkin wes dadi jodone

Senajan kahanane koyo ngene

Download MP3 Nella Kharisma disini gaes

Via Vallen

Lirik lagu Penak Jamanku

Koe ninggal aku

Ngaboti pacar selingkuhanmu

Nadyan ora lilo

Nanging wis pasrah

Nompo keputusanmu

Banjur saiki koe nangis

Mergo dikhianati karo pacarmu

Aku mung biso ngedem tangis

Yo mung kur ngilingke marang sliramu

Penak endi ndek jamanku mbiyen

Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu

Penak endi ndek jamanku mbiyen

Opo wes ilang bungah esem guyumu

Koe ninggal aku

Ngebotake pacarmu

Ra ngantek seminggu

La kok ditinggal mlayu

Ora usah getun la opo loro ati

Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani

Percuma elumu

Ora payu tangismu

Bali karo aku penak tenan lambemu

Loro ati iki ra iso diobati

Penak jamanku mbiyen to karo saiki

Koe ninggal aku

Ngaboti pacar selingkuhanmu

Nadyan ora lilo

Nanging wis pasrah

Nompo keputusanmu

Banjur saiki koe nangis

Mergo dikhianati karo pacarmu

Aku mung biso ngedem tangis

Yo mung kur ngilingke marang sliramu

Penak endi ndek jamanku mbiyen

Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu

Penak endi ndek jamanku mbiyen

Opo wes ilang bungah esem guyumu

Koe ninggal aku

Ngebotake pacarmu

Ra ngantek seminggu

La kok ditinggal mlayu

Ora usah getun la opo loro ati

Opo ora eling mbiyen aku sing mbok mblenjani

Percuma elumu

Ora payu tangismu

Bali karo aku penak tenan lambemu

Loro ati iki ra iso diobati

Penak jamanku mbiyen to karo saiki

Penak endi ndek jamanku mbiyen

Sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu

Penak endi ndek jamanku mbiyen

Opo wes ilang bungah esem guyumu




downloadn mp3via vallenlirik lagu nella kharismalirik lagu via vallendownload mp3 nella kharisma

Share to: